Laden...

Acer Liquid Z630S dual sim

CODE: 001322

Met de Acer Liquid Z630s ben je iets duurder uit vergekelen met de Z630, maar het prijsverschil is het meer dan waard. De s-versie komt met 32GB intern geheugen (verdubbeld) en met 3GB werkgeheugen (verdrievoudigd). Omdat hij uitgerust is met dual sim kun je met 2 nummers gelijktijdig bereikbaar zijn. Ook kun je extra lang genieten en plezier beleven van je telefoon dankzij zijn...

Prijs: 210,00

210,00
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Met de Acer Liquid Z630s ben je iets duurder uit vergekelen met de Z630, maar het prijsverschil is het meer dan waard. De s-versie komt met 32GB intern geheugen (verdubbeld) en met 3GB werkgeheugen (verdrievoudigd). Omdat hij uitgerust is met dual sim kun je met 2 nummers gelijktijdig bereikbaar zijn. Ook kun je extra lang genieten en plezier beleven van je telefoon dankzij zijn krachtige accu van maar liefst 4000 mAh. Hierdoor ben je een keer zo lang bereikbaar in vergelijk met de duurdere smartphones van het moment. Doordat de telefoon een groot 5.5" display heeft is het ook nog eens makkelijk om je emails te lezen; hoe lang je ook onderweg bent.

Doordat de telefoon beschikt over 2 dezelfde camera's aan zowel de voor- als de achterkant ben je altijd verzekerd van prachtige foto's, waar en hoe je ze ook maakt. Dankzij Android 5.1 navigeer je eenvoudig door je apps en kun je, doordat de telefoon uitgerust is met een 4G antenne, op 2 simkaarten enorm snel surfen op het internet of navigeren door je apps.