Laden...

Acer Liquid Zest dual sim

CODE: 001324

Een goedkope 5" smartphone met de technologie aan boord om met 2 telefoonnummers gelijktijdig bereikbaar te zijn. Zo kun je zowel zakelijk als privé bereikbaar blijven zonder je baas of vrouw teleur te stellen. Dankzij 4G internet kun je razendsnel surfen of die grote bijlage binnen harken via de mail. Een fotootje schieten doet de Zest via de 8 megapixel camera...

Prijs: 129,95

129,95
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Een goedkope 5" smartphone met de technologie aan boord om met 2 telefoonnummers gelijktijdig bereikbaar te zijn. Zo kun je zowel zakelijk als privé bereikbaar blijven zonder je baas of vrouw teleur te stellen. Dankzij 4G internet kun je razendsnel surfen of die grote bijlage binnen harken via de mail. Een fotootje schieten doet de Zest via de 8 megapixel camera en deze foto's zien er over het algeheel prima uit.

De Liquid Zest wordt uitgebracht met Android 6.0 Marsmallow en dit in combinatie met het extra geheugenkaartje dat in het toestel gestopt kan worden zorgt ervoor dat je apps en informatie eenvoudig op kunt slaan op je geheugenkaartje.