Laden...

Huawei GR3 Tango

CODE: 001467

Als je met regelmaat de website gsmarena raadpleegt voor informatie over een mobiele telefoon of tablet, dan kan het zomaar zijn dat je de Huawei GR3 Tango niet te zien krijgt, want deze staat niet op die site. Vreemd volgens ons, want met dit toestel heb je prima specs in de handen. De telefoon is uitgerust met een 13MP camera aan de achterzijde en 5MP aan de voorzijde voor de...

Prijs: 249,95

249,95
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Als je met regelmaat de website gsmarena raadpleegt voor informatie over een mobiele telefoon of tablet, dan kan het zomaar zijn dat je de Huawei GR3 Tango niet te zien krijgt, want deze staat niet op die site. Vreemd volgens ons, want met dit toestel heb je prima specs in de handen. De telefoon is uitgerust met een 13MP camera aan de achterzijde en 5MP aan de voorzijde voor de haarscherpe selfies.

De telefoon draait op Android 5.1 Lollipop en gebruikt een 64-bit octa-core processor waardoor je een hele snelle ervaring hebt met de telefoon. Dankzij de 16GB aan intern geheugen raak je niet zo snel 'vol' en mocht dat wel gebeuren kan je hem uitbreiden met maximaal 128GB via een MicroSD kaart. Doordat de telefoon ook 2 simkaarten kan herbergen ben je zowel zakelijk als privé niet meer snel onbereikbaar.

Als je de levertijden wilt weten van de GR3 Tango, dan raden we je aan om deze na te vragen bij onze klantenservice. Als het toestel op voorraad is zou hij binnen 2 á 3 werkdagen opgewarmd kunnen worden door je handen.