Laden...

Huawei GX8

CODE: 001468

Een vreselijk snelle telefoon, dat is de Huawei GX8 (of G8) en helemaal in je straatje als je niet een klein display wilt hebben. Dankzij het 5.5" display zul je eenvoudig en snel door het Android 6.0 Marshmallow menu heen kunnen scrollen. De telefoon is uitgerust met een dubbele simkaart waardoor je met 2 simkaarten, zoals zakelijk en privé, bereikbaar kunt...

Prijs: 389,00

389,00
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Een vreselijk snelle telefoon, dat is de Huawei GX8 (of G8) en helemaal in je straatje als je niet een klein display wilt hebben. Dankzij het 5.5" display zul je eenvoudig en snel door het Android 6.0 Marshmallow menu heen kunnen scrollen. De telefoon is uitgerust met een dubbele simkaart waardoor je met 2 simkaarten, zoals zakelijk en privé, bereikbaar kunt zijn. 

Doordat de telefoon 3GB aan werkgeheugen tot zijn beschikking heeft zal hij je niet snel in de steek laten en vlot aanvoelen. Door zijn metalen chassis voelt hij oerdegelijk aan. De telefoon is ook uitgerust met een vingerprint sensor waarmee je de telefoon kunt ontgrendelen en bepaalde taken uit kunt voeren, zoals betalen, met bepaalde apps.

De telefoon is binnen 2 á 3 werkdagen te leveren, maar je kunt voor de zekerheid ook even contact opnemen met de klantenservice voor levertijden.