Laden...

Huawei Honor 5X

CODE: 001482

Modebewust dat je bent kies je voor een stijlvolle telefoon die niet iedereen heeft, want "iedereen loopt al met dezelfde 'patta's, nietwaar?". Dat kunnen wij ons goed indenken en Huawei met ons. Ze hebben met de Honor 5X (of X5 / GR5) een stijlvolle telefoon op de markt gezet die, naast respectabele afmetingen, goede specs aan boord heeft...

Prijs: 249,95

249,95
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

Modebewust dat je bent kies je voor een stijlvolle telefoon die niet iedereen heeft, want "iedereen loopt al met dezelfde 'patta's, nietwaar?". Dat kunnen wij ons goed indenken en Huawei met ons. Ze hebben met de Honor 5X (of X5 / GR5) een stijlvolle telefoon op de markt gezet die, naast respectabele afmetingen, goede specs aan boord heeft vergeleken met het prijskaartje dat aan het toestel zit.

De telefoon draait op Android 6.0.1 Marshmallow via een update en draait op een dubbele quad-core processor welke wordt bijgestaan door de krachtige en snelle snapdragon 616 chip. Al met al zul je met deze Huawei een snelle telefoon in handen hebben en zul je niet snel teleurgesteld raken in het toestel.

De telefoon is binnen 2 á 3 werkdagen te leveren, maar je kunt voor de zekerheid ook even contact opnemen met de klantenservice voor levertijden.