Laden...

LG G5

CODE: 001462

De LG G5 is de eerste telefoon van een groot merk die modulair is. Modulair? Dat is een techniek die toelaat dat je achteraf (aftermarket) onderdelen op het toestel kunt wijzigen om betere specificaties te krijgen, zoals een sterkere accu of betere / extra camera. Ook heeft LG de Hi-Fi Plus module waarmee ondersteuning wordt gegeven voor 32-bit 384KHz HD...

Prijs: 579,00

579,00
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

De LG G5 is de eerste telefoon van een groot merk die modulair is. Modulair? Dat is een techniek die toelaat dat je achteraf (aftermarket) onderdelen op het toestel kunt wijzigen om betere specificaties te krijgen, zoals een sterkere accu of betere / extra camera. Ook heeft LG de Hi-Fi Plus module waarmee ondersteuning wordt gegeven voor 32-bit 384KHz HD audio. 

LG heeft ervoor gekozen om de telefoon alvast uit te rusten met USB C 3.0. Hierdoor kan de telefoon boven de 80% opladen binnen 30 minuten. Foto's schiet hij met de dubbele camera (16MP + 8MP) voor extra wijde foto's en stelt deze scherp via laser focus. Beveilig je toestel ook door middel van een vingerprint.