Laden...

LG K4

CODE: 001464

We kennen allemaal wel de tijd dat, als je niet veel te besteden had voor een telefoon, je automatisch terecht kwam bij telefoons met erg slechte specificaties. Deze zogenoemde low-budget telefoons hebben tot op het heden een slechte reputatie. Toch wil je ook niet altijd een tweedehandse telefoon kopen, want je weet ten eerste niet wat de vorige eigenaar er allemaal mee heeft...

Prijs: 139,00

139,00
Voorraad

Wijzig hier uw product opties

We kennen allemaal wel de tijd dat, als je niet veel te besteden had voor een telefoon, je automatisch terecht kwam bij telefoons met erg slechte specificaties. Deze zogenoemde low-budget telefoons hebben tot op het heden een slechte reputatie. Toch wil je ook niet altijd een tweedehandse telefoon kopen, want je weet ten eerste niet wat de vorige eigenaar er allemaal mee heeft gedaan (vochtschade is niet altijd direct te vinden), en qua hygiëne denk je misschien ook liever aan een nieuwe.

Met de LG K4 heb je voor een minimaal budget een erg goede telefoon aan boord. Dankzij de mogelijkheid tot 4G kun je hoge snelheden halen wanneer ook je abonnement dit toelaat. De K4 draait op Android 5.1 en geeft deze weer op een 4.5 inch display met lage resolutie. Dit hoeft niet allemaal negatief te zijn, want Android 5.1 is een stabiel programma en dankzij de lage resolutie haal je makkelijk de volgende dag op slechts een volle accu.