Laden...

Winkelnieuws

Netflix

Je bent onderweg met het openbaar vervoer, zit op het toilet of ligt in bed te staren naar het plafond. Één ding is duidelijk: de komende tijd moet je zien te doden op je smartphone of tablet.

Dan heb je één geluk, want Netflix is te downloaden op je apparaat. Netflix is een handige app waar series, films, stand-up comedian en tekenfilms zijn samengevoegd in één app. De app zelf kost niets en is gratis te downloaden. Het abonnement op Netflix kost je € 7,99 en de eerste maand krijg je gratis om het te proberen.

       

Veel mensen kijken er tegenop om Netflix te gebruiken omdat ze in het begin gevraagd wordt om de creditcard gegevens achter te laten. Bedenk dat Netflix overzee een heel groot bedrijf is en het zich niet kan permitteren om slordig met uw gegevens om te gaan. Uw gegevens zullen daar wel veilig moeten zijn! Het aanbod in Nederland is zich nog steeds verder aan het verrijken en Netflix in Nederland idem dito. De app is na lancering diverse keren geüpdate en ook op de smart tv is deze app aanwezig.

Voor de € 7,99 p/mnd kun je kijken op je smartphone, tablet, laptop en TV en dat is in onze ogen wel heel wat waard; vaak moet je na 2 apparaten bijbetalen, maar dat is in het geval van Netflix niet nodig. Een score van 74% is niet al te hoog horen wij u denken. Dat klopt! De reden hiervoor is het nog te beperkte aanbod van films en series op het moment van schrijven. Dit aanbod zal zeker verrijkt gaan worden op korte termijn, echter tot die tijd deze score. Er zit wel genoeg in om je weken lang achter elkaar te vermaken, maar veel van het aanbod (als je een film liefhebber bent) heb je al wel eens gezien. De score van 64% die we eerst hebben toegekend hebben we echter wel bijgewerkt, aangezien Netflix enkele series en films heeft toegevoegd in Q1 2014 waarmee ze laten zien dat ze wel bezig zijn hun aanbod bij te werken (daad bij het woord voegen).

Netflix voor je apparaat kun je downloaden door op het logo te klikken van je besturingssysteem.