Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 26/06/2013 KPN verandert structuur met abonnementen

De grootste provider van Nederland, KPN, gaat zijn structuur aanpassen wat betreft de mobiele telefonie. Het was een hele tijd niet meer mogelijk om bij KPN een 'gratis' telefoon te krijgen met een abonnement en kon er alleen gekozen worden voor een abonnement i.c.m. Toestellease. Voor veel klanten was dit een reden om over te stappen naar een andere provider.

Hoewel Toestellease niet altijd door de klanten optimaal werd begrepen zorgde het ook voor een terugloop in het aantal klanten. Onze eerlijke visie? Er is winst misgelopen doordat de klanten het product niet massaal afnamen (lees: niet begrepen en voor het 'oude bekende kozen bij de concurrent').

KPN heeft ervoor gekozen om vanaf 1 juli abonnementen door te voeren waarbij de klanten weer korting krijgen op de telefoons of deze zelfs gratis krijgen. Wij zullen ook deze abonnementen aanbieden, maar vragen een klein moment geduld vanaf 1 juli aan onze klanten aangezien alles wel ingevoerd moet worden en de kortingen per toestel nog niet bekend zijn bij ons.

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht