Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 18/04/2015 PhoNews: Wiko bestormt Nederland

Populair is tegenwoordig een belangrijk woord bij het aankopen van een mobiele telefoon. PhoneBucks ziet echter veel klanten tegenwoordig kiezen voor het principe: wat krijg ik voor mijn geld? Er is een verandering gaande in de telecom en Wiko ziet deze verandering op tijd en komt met een groot assortiment toestellen waarbij je 'veel waar krijgt voor je geld'. Wij leggen je uit hoe het werkt.

Ga naar het aanbod >>>

Wiko is nog even minder bekend in Nederland, maar daar komt snel verandering in; zeker als het aan PhoneBucks ligt. Wij zijn erg gecharmeerd over de lijnen van het toestel, maar vooral de gebruikte materialen en specificaties. 

Het Franse merk is in no-time erg populair geworden in het land van herkomst zelf, en wij zien dat ook in Nederland gebeuren. Sinds 2013 staat het merk op #3 in Frankrijk en volgens de informatie op de eigen website van Wiko zijn de plannen niet mis: marktleider van Europa worden. De plannen zijn dus groots en de producten die Wiko gebruikt zijn een goede ondersteuning om de plannen te realiseren. 

Op de aanbod pagina van PhoneBucks wordt continue gewerkt aan een up-to-date aanbod van het totale assortiment van Wiko. Als u vragen heeft over het merk of de telefoons die ze op de markt brengen (of hebben gebracht) bent u van harte welkom om deze ons te benaderen deze vragen te stellen. We staan graag voor u klaar!

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht