Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 17/11/2015 Tele2: "Drown yourself in data!"

Tele2 heeft vanaf 12 november nieuwe abonnementen geïntroduceerd en biedt hiermee, naar eigen zeggen, genadeloos lage prijzen aan. Onafhankelijk dat PhoneBucks is hebben we de abonnementen bekeken en moeten concluderen dat u inderdaad erg goedkoop uit zult zijn met een keuze bij Tele2.

Zo krijg je vanaf 4GB per maand ook nog eens extra korting op de telefoonbundel die je uitzoekt. Ook biedt Tele2 de mogelijkheid om bij vooraf geselecteerde toestellen extra korting te krijgen op de telefoon en de maandelijkse kosten! Dit overzicht van toestelen staat in het overzicht van abonnementen (klik hiervoor op 'abonnementen' bij een product).

De bij PhoneBucks populaire Cat S40 dual sim zal met 4GB en onbeperkt bellen bijvoorbeeld al verkocht kunnen worden voor € 35,00 p/mnd (vergelijk: bij Vodafone betaalt u voor 3GB en onbeperkt bellen € 39,00 p/mnd voor een gratis toestel). Ook de Samsung Galaxy J5 (nu al leverbaar bij PhoneBucks, maar binnenkort op onze website te vinden) bij hetzelfde abonnement (4GB) al leverbaar vanaf € 24,00 p/mnd!

Campagne Tele2
Dit bericht staat los van de Tele2 campagne welke op 19 november zal losbarsten. Volgens betrouwbare informatie zal Tele2 een budget beschikbaar stellen gedurende 6 weken (tot en met het einde van het jaar) waar een andere landelijke provider 1,5 jaar over doet. Deze "Drown Yourself In Data" campagne zal overal terug te vinden zijn. PhoneBucks heeft ervoor gekozen om dit bericht voor de campagne te plaatsen om aan te tonen dat we juist onafhankelijk het (grote) nieuws naar buiten brengen.

De nieuwe abonnementsvormen zijn reeds af te sluiten! Neem contact op voor meer informatie. 

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht