Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 18/02/2016 Wereldprimeur met de Cat S60

Met grote trots heeft Cat haar nieuwste telg geprestenteerd en wereldwijd wordt er al veel over geschreven. Omdat de Cat S60 de allereerste telefoon is die in de geschiedenisboeken gaat vanwege de aanwezigheid van een thermische camera. De telefoon is al te pre-orderen bij PhoneBucks en deze is een Catphone partner. De kans is groot dat u hem als eerste geleverd krijgt via deze webshop.

>> Pre-order deze telefoon nu, klik hier

Met de Cat S40, welke door het grote publiek werd omarmt, heeft Cat al goede zaken gedaan. Vanwege de vriendelijke prijs- kwaliteitverhouding krijg je een robuuste telefoon, welke ook waterdicht is, waarbij de service ook nog eens in een hoog vaandel staat. De Cat S60 is uitgerust met 3GB werkgeheugen en 32GB intern opslag geheugen. Genoeg ruimte om de thermische camera tot de max te testen.

Deze Cat S60 heeft de mogelijkheid tot 3 camera's, namelijk de 0.3MP thermische camera en 2 gewone camera's met 13MP en 5MP. Wat is het voordeel van een thermische camera in een telefoon? De aanwezigheid van thermische actie is economisch al voordelig, aangezien een thermische camera al gauw in de papieren loopt. Daarnaast krijg je er ook nog een robuuste telefoon bij die tegen een stootje en een drupje kan - welke normaal gesproken ook wel enkele honderden euro's zou kosten. De toepassing van de thermische camera kan op veel verschillende gebieden zijn. Denk eens aan douaniers welke een vrachtwagen moeten scannen op aanwezigheid van mensen, politiemensen die iemand in het donker kwijt zijn geraakt en 2 meter naast de agenten in de bosjes is verschuild, paarden welke met een blessure lopen en een verhitting hebben in een spier of de loodgieter of installateur die een lek probeert op te zoeken aan de hand van de thermische camera. Het grootste voordeel dat hij juist is weggestopt in de telefoon is dat je de thermische camera ook altijd bij je hebt: je hoeft niet eerst naar de auto of kast te lopen om de dure thermische camera op te halen.

Waarom PhoneBucks?
Laat je niet voor de gek houden en vraag goed wat de services zijn bij aankoop van een Cat toestel, ook bij defect. Er zijn veel aanbieders van Cat telefoons in Nederland en België, maar erg veel van deze verkopers zijn niet in staat om u zelf te helpen bij een defect aan een Cat toestel en sturen u gewoon weer huiswaarts. PhoneBucks zal u niet laten zitten bij aankoop bij ons, maar ook als uw Cat toestel defecten vertoond welke bij iemand anders is gekocht zal PhoneBucks u blijven helpen. Misschien zijn we iets duurder bij aankoop, maar dan bent en blijft u verzekerd van een goede aftersales service. Gaat u voor de prijs bij een ander kopen en later toch aanspraak maken op onze services dan zijn we helaas genoodzaakt de kosten door te berekenen die we aan de reparatie hebben. 

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht