Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 09/09/2016 Nu bestellen: Apple iPhone 7

Daar is hij dan, de langverwachte iPhone 7. Bij PhoneBucks kun je de iPhone 7 natuurlijk ook bestellen en deze is leverbaar in de kleuren: zwart, gitzwart, goud, zilver en roségoud, net zoals de iPhone 7 Plus. De telefoon is te bestellen met verschillende geheugen groottes, namelijk 32GB, 128GB of zelfs 256GB.

>> Pre-order deze telefoon nu, klik hier (of wil je liever de PLUS)

De Apple iPhone 7 is niet alleen nog sneller geworden, maar Apple heeft in het 'diepste geheim' er ook aan gewerkt om de telefoon waterdicht te maken. Dat is opmerkerlijk, want de meeste verdiensten van Apple lagen in de defecte iPhones die retour kwamen met vloeistofschade. Je steekt tijdens een festival je iPhone natuurlijk in je broekzak en voor je het weet valt er een glas bier over je broek - ik weet zeker dat er enkele lezers nu een traantje in de ogen krijgen als ze aan dat moment terug denken bij hunzelf. Nu is de telefoon ideaal als je een actief buitenleven leidt, want je draagt het toestel vanaf nu altijd bij je, ook met hardlopen of tijdens dat festival dat je nog gaat bezoeken.

De Plus variant (zie foto) van de iPhone is uitgerust met 3GB geheugen (t.o.v. 2GB in de gewone variant) en is daarmee aanzienlijk sneller. Ook heeft deze andere kenmerken die uit het oog springen, zoals een dubbele camera, betere resolutie van het display maar ook een groter display.

Waarom PhoneBucks?
Daar hebben we een kort antwoord op: kijk maar eens op ons keurmerk naar wat anderen over ons zeggen. Daar zijn we trots op en we hopen dat we dat cijfer waar mogen maken bij uw bestelling!

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht