Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 29/06/2017 Order now: DeWALT MD501 smartphone

De robuuste telefoon wint terrein op de markt en dat is duidelijk waarneembaar. Sommige merken stoppen met de robuuste telefoons, laten het afweten op service, koppelen niet genoeg goede specificaties aan een toestel of weten niet hoe ze met marketing / dealers de markt moeten veroveren. Veel lezers van dit artikel weten dat PhoneBucks sinds jaar en dag dealer is van Catphones en dat is niet zonder reden. Op dit moment zijn ze marktleider in dit segment, en waar bijna alle merken die het niet weten te redden vanwege eerder genoemde redenen, is het juist het bedrijf achter Catphones die steeds meer terrein wint.

We moeten wel eerlijk blijven als we benaderd worden om te testen met een nieuw merk. Standaard vragen we al het hemd van het lijf: hoe zit het met... ? Als al onze vragen, welke ter bevordering zijn voor de eindgebruiker, beantwoord zijn naar bevrediging gaan we kijken naar een invulling van PhoneBucks met een nieuw merk. Met enige trots willen we daarom de nieuwe DeWALT MD501 voorstellen voor afnemers in Nederland, België en Luxemburg (schroom niet te vragen als je daarbuiten woont).

>> Bestel de MD501 meteen via deze link

Het beloofd heel wat te worden, aangezien DeWALT plannen heeft om het niet bij dit ene toestel te laten en in alle landen op zoek is naar verkooppunten, officiële dealerschappen en service punten. PhoneBucks zal all-in-one point zijn voor DeWALT phones. Maar wat is er zo 'bijzonder' aan de MD501?

De gegarandeerd robuuste telefoon is zo sterk gebouwd dat hij zeker tegen een stootje kan. Verder is het wel heel erg gaaf dat je toestel matched met al je andere tools. Erg handig van de DeWALT telefoon is dat hij uitgerust is met een emergency detection. Daarmee wordt bedoeld dat als iemand een harde, onnatuurlijke, val maakt er iemand hiervan op de hoogte wordt gesteld. Dat kan iemand zijn die bij je in de buurt is, of iemand waarvan je weet dat ze meteen de juiste hulp kunnen inschakelen. Ook kun je de telefoon draadloos opladen dankzij de QI-methode (magneet technologie) en ben je erg snel op het internet dankzij 4G snelheden. Ook kun je in de telefoon 2 simkaarten stoppen waardoor je zowel zakelijk als privé niets meer hoeft te missen.

Andere belangrijke kenmerken zijn: waterbestendig (IP68), Android 6, MicroSD ondersteuning tot maximaal 64GB, 13MP camera, extra harde notificatie geluiden, gebruik met handschoenen ondersteuning, 5" BrightView display en NFC. Kortom: sterk gebouwd, maar slim van binnen.

De Android versie die door DeWALT is geïnstalleerd noemen we ook wel een 'kale' versie. Er zit weinig / geen bloatware op de telefoon en het grootste gedeelte van het 16GB geheugen is dus voor de gebruiker gereserveerd en kun je de telefoon gebruiken als elke andere Android device. De software wordt OTA geüpdate (Over The Air) waardoor je bij blijft met belangrijke updates voor bijvoorbeeld beveiliging en verbeteringen.

Waarom PhoneBucks?
Samen met de fabrikant, "Global Mobile Communications Ltd." te Engeland, hebben we besloten voor een officiële Nederlandse lancering van de DeWALT MD501. Hierdoor kunnen we als PhoneBucks dedicated service en support bieden wanneer je vragen, klachten of defecten hebt aan het toestel. Hierdoor weet je zeker dat je via het officiële kanaal de telefoon koopt en dat je terug kunt vallen op een betrouwbare lokale Nederlandse partner.

Ben je op zoek naar een ruggedized device? Dan vind je je antwoord waarschijnlijk bij de DeWALT MD501 smartphone. 4G, Android 6, NFC, etc. Ruig gebouwd, maar slim van binnen.

Bekijk de productpagina

 

 

Reacties

Geen posts gevonden

Nieuw bericht