Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 23/08/2017 Cat: #BEUNSTOPPABLE release 31-08-2017

Het is alweer 2 jaar geleden dat de ijzersterke Cat S40 en Cat S30 op de markt zijn gekomen. Nu is de vraag: komt er een toestel dat de huidige line-up vervangt of aanvult? Het is nog een week onzeker wat er komen gaat, maar één ding weten we bij PhoneBucks al zeker: ze zijn niet te stoppen! Is er een verborgen boodschap in "#BEUNSTOPPABLE"?

Op de website van catphones.com (link) wordt op verschillende manieren gelinked naar de boodschap 'niet te stoppen'. De laatste keer dat Cat een grote aankondiging deed waren we blij verrast toen we de Cat S60 gepresenteerd kregen. Een telefoon met warmtebeeld camera. De Cat S60 werd op de MWC in Barcelona 2016 gepresenteerd - en dus ook alweer anderhalf jaar geleden. Krijgen we hier de opvolger misschien van te zien op de IFA in Berlijn?

We denken het niet! De opvolger van de Cat S60 zal waarschijnlijk nog even op zich wachten, doordat deze telefoon nog steeds erg goed mee komt met de vragen van de klanten. Hij is snel, sterk en heeft unieke features. Het is veel logischer te verwachten dat er een verandering komt in het segment van de Cat S30 en Cat S40. Maar de vraag is natuurlijk: welke verandering?

 

Wat we al weten...
Op verschillende websites wordt er gesproken, sinds enkele maanden, over een zogeheten Cat S41. Er wordt zelfs al geadverteerd met het toestel bij webshops in het buitenland, zonder dat er een prijs bekend is. Enkele details van het toestel zijn dankzij benchmarks (een plaats waar toestellen openbaar getest worden qua prestaties) al naar buiten gekomen. Zo weten we dat de Cat S41 beschikt, net zoals de Cat S60, over een 32GB intern geheugen en 3GB werkgeheugen, 5" display en een snelle 2.3GHz octa-core processor.

Een zoekresultaat op Google laat ons dit weten:
 

Een zoekresultaat via Google


Cat S41?
Het nieuwe toestel zal dus Cat S41 genoemd worden? Dat weten we nog niet zeker, maar het is wel waarschijnlijk. De telefoon werd precies 2 jaar en 1 maand geleden gepresenteerd tijdens een evenement in Kiel, Duitsland - waar we als PhoneBucks ook aanwezig waren. De Cat S40 heeft nog prestaties waar veel klanten in de ruige omgeving toch niet helemaal meer mee weg kunnen komen en steeds vaker horen we dat 16GB intern geheugen en 1GB werkgeheugen toch opgeschroefd moet worden. Misschien is dit het antwoord op de gebeden :)

Wil je op de hoogte blijven van deze lancering? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en je krijgt vlak voor het moment van lanceren een bericht met wat je mag verwachten.