Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 22/02/2018 Get ready: Cat S61 dual sim binnenkort leverbaar in Nederland en Belgie

Er is nog niet veel bekend over het toestel, maar 2 jaar geleden werd de Cat S60 gepresenteerd. Ondertussen is Cat Rugged Phones naar buiten getreden met de bekendmaking van de naam van de nieuwste telg van de familie: "Cat S61". Alles wijst erop dat dit dus de opvolger moet gaan worden van de Cat S60. Weten wij misschien al iets meer?

CAT S60 SMARTPHONE (klik voor bestelinformatie)
De Cat S60 werd geïntroduceerd op de MWC van 2016, zo'n 24 maanden geleden, en kwam in juli/augustus in de winkels. Opnieuw heeft Cat er voor gekozen om de Cat S61 te introduceren, ver voordat deze beschikbaar zal komen in de winkels en voor de eindgebruikers. Houdt er rekening mee dat de S61 pas vanaf juni beschikbaar zal komen, met een uitloop naar augustus toe.

De Cat S60 kwam wereldwijd in het nieuws doordat deze een warmtecamera had ingebouwd waarmee je personen, dieren en andere bronnen van warmte of kou kon opsporen (dankzij FLIR). De telefoon was 's werelds eerste telefoon die tot 5 meter waterdiepte gebruikt kon worden en deze technologie had voor warmte opsporing.

Mede doordat de Cat S61 zijn opwachting maakt om de populaire Cat S60 te vervangen hebben wij bij PhoneBucks besloten om de prijs van de S60 drastisch te verlagen (check door hierboven op het model te klikken).

CAT S61 SMARTPHONE (klik voor bestelinformatie)
Opnieuw komt Cat Rugged Phones (Bullitt Group) met innovaties in een mobiele telefoon. Zo hebben ze de FLIR camera (warmte opsporing) verbeterd en geüpdated. Verder is dit de allereerste telefoon ooit die uitgerust is met een luchtkwaliteits sensor en laser afstandsmeter. Ook kan de telefoon oppervlakten berekenen via de speciaal uiterguste interface die vooraf is geïnstalleerd. Dit toestel is onmisbaar voor eigenlijk iedereen die veel gereedschap met zich mee draagt voor zijn werk. Het is een werkelijke 4-in-1!

Wat springt er nou uit bij de Cat S61? (onder voorbehoud)

  • Laser afstandsmeter
  • Tot 3 meter waterdicht
  • Update garantie, ook Android OS updates
  • 24 maanden garantie
  • Opvolger pas in 2021
  • Luchtkwaliteitsmeter
  • Dual-sim
  • Verbeterde camera's (16MP voor, 8MP achter, 4K video)

Wil jij de Cat S61 als één van de eerste gebruikers in de handen krijgen? Dan zul je hem moeten bestellen bij PhoneBucks! PhoneBucks is sinds 2013 officieel dealer van Cat Rugged Phones en hebben goede afspraken met de fabriek. Wacht niet langer en pre-order de Cat S61 dual sim!

 

 

Reacties

*****

13/06/2018, 17:51

"Ik kreeg vrijdag een enthousiast telefoontje van Phonebucks dat ze de eerste S61's net van Schiphol hadden gehaald en er 1 voor mij klaar lag. Ik heb de rekening per email ontvangen, betaald en op zaterdagochtend werd de nieuwe S61 bezorgd ! Ik ben dus een van de eersten die hem heeft mogen uitproberen, wat een supergaaf toestel ! en bedankt voor deze ongelooflijk goede service ! "

*****

31/05/2018, 13:35

"Ik heb mijn pre-order geplaatst en zie enorm uit naar deze digitale multitool ! Zet hem op PhoneBucks :D"

Nieuw bericht