Laden...

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 31/08/2018 Introductie: Cat B35 met KaiOS

Wanneer je voor je werk niet met wilt rondlopen met een dure telefoon van een bepaald 'fruit'-merk of high-end smartphone, dan kan de B35 zomaar een antwoord op je gebeden zijn. De Cat B35, die op 31 augustus 2018 aan het publiek geïntroduceerd wordt, zal een zogeten feature phone zijn, maar met enkele specifieke kenmerken die je laten denken dat je bijna terug kunt gaan naar 2008, met de gemakken van 2018!

KaiOS

Het besturingssysteem zal waarschijnlijk in een korte tijd aan veel populariteit winnen. Misschien niet zo snel bij veeleisende consumentne, maar veeleer bij de werkende lieden die wel bereikbaar willen blijven via social media, zoals Facebook, Twitter en binnenkort ook WhatsApp (met een update zal WhatsApp beschikbaar komen op de KaiOS toestellen). Denk bijvoorbeeld aan de vele afleidingen die een groot scherm met zich mee kunnen brengen en de 'grappige' berichten die bij je binnen komen. Al snel zit je enkele minuten of je hele pauze op je smartphone of rijd je met je vrachtwagen met je combinatie al gedeeltelijk over de vluchtstrook.

We zeggen natuurlijk niet dat de telefoon je concentratie niet laat verliezen, en een telefoon in het verkeer is altijd een no-go, maar de vereenvoudigde Cat B35 zorgt er wel voor dat je bereikbaar blijft zonder dat je meteen veel tijd kwijt bent om je 'socials' te pijlen.

Met het KaiOS systeem kun je meer dingen dan de standaard feature telefoon, namelijk je telefoon traceren of wissen op afstand, je Google account syncen (contacten en agenda), Google Maps, Google Assistent of apps als CalDav (agenda) gebruiken en synchroniseren. Het aantal apps zal in 2018 en 2019 verder uitbreiden en veel bedrijven hebben al interesse getoond in het besturingssysteem, omdat een dochteronderneming van Google er op aan het doorontwikkelen is.

 

Cat

Normaal gesproken zien we bij Cat het Android-besturingssyteem op de smartphones of een vereenvoudigde OS op de feature phones. Met de komst van KaiOS doet Cat als eerste robuuste fabrikant een stap waar veel andere fabrikanten in zullen volgen. Het voordeel dan ten opzichte van de andere aanbieders die de KaiOS toestellen aanbieden? De no-nonsense houding ten opzichte van service en garantie. Het merk Cat staat sinds 2013, het jaar dat PhoneBucks dealer werd van het merk, bij ons bekend als service gericht bedrijf dat altijd het belang van de klant voorop stelt. Zo heeft de Cat B35 IP-certificering (water- en stofdicht) en is hij erg robuust gebouwd. Kapot gaan is bij normaal gebruik haast onmogelijk te noemen, net zoals bij zijn oudere broertjes; de Cat B25 en B30. 

 

Prijs & beschikbaarheid

De Cat B35 zal te koop zijn voor een prijs van € 109,- (incl. BTW) en vanaf week 36 of 37 leverbaar zijn. Maar wil jij zeker zijn van een snelste levering? Bij PhoneBucks weet je één ding zeker als het gaat om Cat telefoons: je krijgt ze nergens sneller! Bestel de Cat B35 via de volgende link, of mail ons voor een offerte op maat wanneer je grotere aantallen bij ons wilt afnemen.

GA NAAR HET AANBOD